0سبد خرید
معایب کولر سلولزی

طراحی کولرهای آبی سلولزی را باید انقلابی در صنعت کولرسازی دانست. چراکه جایگزین شدن پدهای سلولزی به جای پوشال موجب افزایش راندمان کولرها شده است. کولرهای سلولزی علی رغم مزایای زیادی که دارند از معایب بزرگی نیز برخوردارند که دانستن آنها حق خریداران است. اما، قبل از آشنایی با معایب و مزایای این نوع از محصولات سرمایشی بد نیست توضیحی جامع در خصوص آنها ارائه دهیم تا بیشتر با ساختار و کارایی آنها آشنا شوید.
اگر به کولرهای آبی معمولی یا پوشالی توجه کنید، خواهید دید که دیواره های آن ها توسط پوشال های چوبی و طبیعی پوشانده شده‌ اند. این پوشال ها وظیفه جذب رطوبت و آب را داشته تا آن را با هوای ایجاد شده توسط موتور کولر ترکیب و به محیط انتقال دهند. اما، این پوشال ها خیلی زود از بین رفته و از نظر بهداشتی در سطح خوبی عمل نمی‌کنند. از این رو، پدهای سلولزی جایگزین آنها شده‌اند. پدهای سلولزی از جنس آلومینیوم، سلولز و گالوانیزه بوده و تا 60 درصد بیشتر از پوشال های چوبی رطوبت را جذب می‌کنند. این امر موجب می‌شود تا راندمان کولر بالا برود. همچنین، ساختار این پدها به گونه‌ای است که احتمال جذب میکروب و آلودگی به سطح آن تا حدی غیر ممکن است.شما عزیزان می تو.انید برای اطلاع از قیمت پد سلولزی و کولر سلولزی به فروشگاه اینترنتی نیکاسان مراجعه نمایید.

عیوب کولرهای سلولزی

بارزترین عیب کولرهای سلولزی قیمت بالای پدهای آن است. پد سلولزی کولر به دلیل ساختار و هزینه‌ای که برای تولید آنها صرف شده از قیمت بالایی برخوردارند. البته با توجه به مزایایی نظیر راندمان بالا، عدم جذب آلاینده، جذب رطوبت بالا، جلوگیری از جذب گرمای خورشید و نظم ساختار نمی‌توان قیمت بالای این پدها را یک عیب بزرگ دانست. در واقع عیب بزرگی که در این کولرها وجود دارد بوی بد پدهای سلولزی است. از آن جایی که جنس این پدها از مواد شیمیایی است، جذب رطوبت به مرور زمان موجب بوی نامطوبع آنها می‌شود. برای مثال، تی‌های کف شور را در نظر بگیرید. کافیست آنها را خیس کرده و کف سالن را بشویید. در صورت نشستن تی و خشک نکردن آن، در دفعات بعدی که اقدام به تمیز کردن سالن کنید بوی بدی در فضا خواهد پیچید. در واقع بوی بد کولرهای سلولزی نیز بسیار نزدیک به بوی بد تی‌های کثیف و نشسته است.

عیوب کولرهای سلولزی

بوی بد کولر سلولزی

همانطور که گفتیم پدهای سلولزی می‌توانند بوی نامطبوعی به خود بگیرند. علت آن هم حجم بالای رطوبت و انباشته شدن باکتری تولید شده بر روی پدها است. درست است که سطح پدهای سلولزی در برابر نفوذ باکتری مقاوم است، اما به مرور زمان و عدم رسیدگی به آنها ممکن است این امر صورت بگیرد و پدها آغشته به باکتری شوند. امری که می‌تواند موجب ایجاد بوی نامطبوع هنگام ورود هوا از دریچه کولر به داخل خانه شود. همچنین، در برخی از مواقع انباشته شدن آب درون محفظه کولر سلولزی نیز می‌تواند عامل ایجاد بوی بد باشد. بنابراین، بهتر است هر چند وقت یکبار آب کولر را تعویض کرد و از ایجاد بوی نامطبوع جلوگیری نمود. در شستشوی بدنه کولر و پدهای سلولزی نیز کوشا باشید و هر هفته آنها را گندزدایی کنید.

لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید

ارسال سریع و تحویل فوری
پشتیبانی 24 ساعته
ضمانت خرید کالا
مشاوره رایگان خرید
پرداخت امن و مطمئن